Tilgang

Velkommen til min faglige profil

Her kan du læse om hvordan Jens Kristian arbejder og hvilken arbejdstilgang jeg har.

Jeg ser det som livsnødvendigt at have et arbejde man brænder for.
Personligt trives jeg bedst i et arbejde med et godt kollegaskab, hvor jeg kan arbejde målrettet mod tingene og jeg ser planlægning som et vigtigt element imod denne tilgang.

Nogle af mine spidskompetencer ligger i kundeservice og salg, hvor jeg udnytte mit fulde potentiale og være virksomhedens ansigt udadtil. Det motiverer mig at lave et salg, hvor kunden er tilfreds og glad som i sidste ende kan give et langsigtet samarbejde. Jeg går gerne langt for at opfylde kundens behov og mine mange år i servicebranchen har lært mig at alle kunder er forskellige og al kommunikation skal tilpasses det enkeltes behov.

Mine kvalifikationer:

  • Sprog, at formidle dansk, engelsk og spansk i personlige og handelsmæssige sammenhænge.
  • Salg og service til B2C og B2B.
  • Teamwork, coaching og resultater.

Det står jeg for:

  • At netværke.
  • Samarbejde.
  • Resultatorientet.
  • Dedikeret.

Jeg trives bedst med en travl hverdag, hvor der altid er opgaver og nye udfordringer jeg kan gå igang med. Desuden håber jeg at kunne anvende mine kompetencer i en mindre international virksomhed, hvor jeg kan være med at til gøre en mærkbar forskel.

Jeg byder ind med indstilling om at igennem hårdt arbejde og forskellige kompetencer kan man opnå de fælles mål. Tillid igennem kollegaer og mod kunderne er nøgleegenskab for mig. Det at kunne skabe resultater og et godt arbejdsmiljø giver mig stort engagement og glæde i dagligdagen.

Video om mig:

Se her min CV Video for at få et dybere og mere personligt indblik på mig som person.

 Ønsker du et overblik over mine egenskaber?

Så klik dig ind på mine kompetencer og se hvordan jeg selv beskriver dem.

MINE KOMPETENCER