Om mig

Her på siden kan du lære mig bedre at kende og læse om min personlige profil.

 
Mit navn er Jens Kristian Jensen,
  • 22 år gammel
  • International Virksomhedskommunikation på Aalborg Universitet
  • Bor i Aalborg
  • Engelsk, Spansk og Tysk
  • Oprindeligt fra Holstebro

Kom tættere på Jens Kristian

Som person er jeg udadvendt og altid åben for nye input . Jeg er udadvendt med positiv energi og stort drive. Det er vigtigt for mig, at have et arbejde, hvor jeg selv kan få indflydelse og selv være med til at sætte mit præg på tingene. At være med til at gøre en forskel og kunne se en udvikling motiverer mig meget.

Jeg er en humørfyldt person, der er hjælpsom og ansvarlig overfor rutiner og arbejdsopgaver. Jeg tror på, at igennem en positiv indstilling til problemer og et køligt overblik kan man opnå de bedste resultater. På en arbejdsplads er det vigtigt at der er et fællesskab og at alle hjælper hinanden med at komme i mål.
Begge mine forældre har taget almindelige erhvervsuddannelse, men har igennem hårdt arbejde og vestjysk mentalitet arbejdet sig op til at være henholdsvis selvstændig i et lokalt firma i 39 år og Market Manger i en større international virksomhed.

Hvem er Jens Kristian?

Jeg er en energisk person der nyder at se og spille fodbold. Mine interesser er at rejse, tage billeder, se film, læse og fordybe mig i mine lidt nørdede sider.
Min fritid går meget på at være sammen med min kæreste, mine venner og at se min familie.
Jeg er meget kulturelt anlagt, specielt når det kommer til Spanien og Latinamerika og er derfor også en del af Intercambio Programmet hos Aalborg Universitet, som skal være med til at modtage udvekslingsstuderende til Aalborg.

Har du lyst til at vide mere? Så læs her om min faglige profil.

Tilgang