“Det siger mine kollegaer”

Her på siden kan du læse om mine referencer fra både kollegaer og studiekammerat.

 


Kollega hos Bilka Holstebro
Linkedin

“Jeg har arbejdet sammen med Jens Kristian over en længere periode på godt og vel 3 år. Jens Kristian har en utrolig stærk arbejdsmoral som smitter af på folk omkring ham. Derudover er han utrolig servicemindede og har altid givet kunderne en god og personlig service, med et smil, selvom han måske skulle have en dårlig dag.
Jeg har nydt mit samarbejde med Jens Kristian og det har altså også ført til et venskab udover arbejdet, så vi stadig kan ses selvom vi bor i hver sin ende af landet.”

Rasmus B. Gregersen – 2017

 

Studerende jeg har skrevet flere projekter på Universitetet med.
Linkedin

“Jens er en utrolig skarp faglig og medmenneskelig person hvilket også er gennemgående for hans arbejde. Han har øje for detaljerne samt en utrolig punktlig tilgang til aftaler og møder, og på den måde er han en enorm vigtig spiller for et projekt-team. Jeg kunne sagtens se mig selv samarbejde med Jens i fremtidige projekter, da jeg er sikker på at hans bidrag ville være uvurderlige.”

Andreas B. Elversøe – 2017

 

Kollega hos Nespresso Aalborg
LinkedIn

“Jens Kristian er passioneret, imødekommende, har et meget positivt sind og en initiativrig ung mand, hvor man virkelig mærker en ægte dedikation i forhold til det han laver. Han er den kollega, der går op i alles velbefindende og er med til at hæve humøret blandt sine kolleger og andre han møder på sin vej. Han er oprigtigt nysgerrig på tingene omkring sig og det tror jeg gavner ham arbejdsmæssigt, hvor han fungerer rigtig godt!”

Jacob Huber – 2017